Vouwgordijnen voor je raam kopen? Vivante Homan in de regio Nieuwerkerk aan de IJssel en Rotterdam is expert op het gebied van raamdecoratie

Laat ze neer of vouw ze op. Wanneer je gaat voor vouwgordijnen heb je een ruime keus uit de beschikbare gordijnstoffen. Kies kleur, transparantie en dessin om ervoor te zorgen dat je unieke raamdecoratie hebt hangen. Kom langs bij Vivante Homan in de regio Nieuwerkerk aan de IJssel en Rotterdam.

Image slide

Vouwgordijnen van Vivante Homan: een toegevoegde waarde in je interieur

Vouwgordijnen kunnen voor een toegevoegde waarde zorgen in het interieur. Onze uitgebreide collectie bevat stoffen in uni kleuren, maar ook stoffen met karakteristieke structuren en dessins.

De vouwgordijnen zijn te koop in diverse transparanties, zodat je zelf de hoeveelheid licht en privacy kunt bepalen. Keuze genoeg voor alle verschillende woonstijlen.

Benieuwd geworden? Loop gerust eens bij ons binnen in de regio Nieuwerkerk aan de IJssel en Rotterdam of maak een afspraak voor interieuradvies bij ons.


Bekijk de vouwgordijnen collectie

Vouwgordijnen, op maat gemaakt bij Vivante Homan in Nieuwerkerk aan de IJssel

Onze interieurstylisten laten je graag de diverse mogelijkheden en modellen in vouwgordijnen zien.

Heb je een raam met een specifieke afmeting? De vouwgordijnen kunnen helemaal op maat gemaakt worden. Hierbij staat voorop dat de confectie en afwerking van de hoogste kwaliteit zijn. De vouwgordijnen worden met veel oog voor detail gemaakt.

'Laat je inspireren in de showroom in de regio Nieuwerkerk aan de IJssel en Rotterdam en ontdek de zachte stijlvolle stoffen!'


Laat je inspireren

Een combinatie van vouwgordijnen en andere raamdecoratie in jouw interieur

Het is mogelijk om van een stof uit onze collectie, een vouwgordijn te laten maken.

Zo kunnen jouw vouwgordijnen van dezelfde stof, structuur en dessin zijn als de rest van de gordijnen in huis. Zo creëer je niet alleen sfeer, maar ook eenheid!

Laat je verder informeren over deze mogelijkheid bij Vivante Homan. We denken graag met je mee.


Maak een afspraak met Vivante Homan

Brandveilige, vlamvertragende vouwgordijnen in de regio Nieuwerkerk aan de IJssel en Rotterdam

Vivante Homan heeft vlamvertragende stoffen voor jouw bedrijfspand of schoolgebouw te koop. Vouwgordijnen geven jouw ruimte een huiselijke en functionele waarde. Deze stoffen voldoen uiteraard aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen.

Meer informatie over de mogelijkheden voor vouwgordijnen? Maak een afspraak of kom langs bij Vivante Homan in Nieuwerkerk aan de IJssel. In onze showroom laten wij je graag al onze collecties zien.


Maak een afspraak voor interieuradvies