Vivante Homan adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Vivante Homan neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Vivante Homan adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Aan de Reigerhof 95 in Nieuwerkerk aan de IJssel vindt u onze showroom. Een interieurwinkel gespecialiseerd in muurbekleding, raambekleding en vloerbedekking.


Maak een afspraak

Persoonlijk advies bij Vivante Homan

Als u geen doorsnee inrichting wilt, bent u bij Vivante Homan aan het goede adres. Wij zijn een team van adviseurs dat op een creatieve manier invulling geeft aan uw wensen. We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om uit de vele mogelijkheden een bij u passend interieur te kiezen. Komen we er in de winkel niet uit, dan komen we graag bij u thuis voor een persoonlijk advies. Uiteraard meten wij alles zelf op, en zorgen we voor een vakkundige plaatsing. U bent van harte welkom bij ons in de winkel voor een vrijblijvend advies.

De grote merken van Vivante Homan

Bij Vivante Homan verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Vadain
Desso
Parade
Bonaparte
Holland Haag
De Ploeg
Artelux
Kendix
A House of Happiness