Merk logo

Gordijnen van Holland Haag kun je kopen bij Vivante Homan in de regio Nieuwerkerk aan de IJssel en Rotterdam

Familiebedrijf Holland Haag kenmerkt zich door maximale service. Dit zit hem niet alleen in een enorm uitgebreide collectie gordijnstoffen, maar ook nauwkeurige confectie en vlamvertragende materialen. Kom de collectie bekijken bij Vivante Homan in de regio Nieuwerkerk aan de IJssel en Rotterdam.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Vivante Homan!

Holland Haag gordijnstoffen voor thuis in de regio Nieuwerkerk aan de IJssel en Rotterdam

Prachtige overgordijnen als finishing touch voor jouw kamer. Holland Haag gordijnstoffen zorgen letterlijk en figuurlijk voor warmte in iedere kamer. Met transparante gordijnstoffen creëer je zachte of juist speelse lichteffecten. Net dat beetje extra privacy en toch voldoende licht in huis. Met unikleuren breng je rust in je interieur of zorg je voor een opvallend accent in de kamer.


Maak een afspraak

Confectie van gordijnen door Holland Haag

Als de juiste materialen en dessins zijn gekozen, is het tijd voor de finishing touch. De confectie van gordijnen heeft veel invloed op de uiteindelijke look van de stoffen. Kies voor een elegant plooigordijn, klassieke ringgordijnen of ga voor één van de specials. Vivante Homan adviseert je graag!

Holland Haag bij Vivante Homan

Bij Vivante Homan maak je kennis met de meest uiteenlopende mogelijkheden van Holland Haag. Extra sfeer, warmte of een opvallend detail in jouw interieur. Ervaar het zelf in de showroom in Nieuwerkerk aan de IJssel.


Neem contact op met Vivante Homan voor meer informatie

Ga naar Vivante Homan in de regio Nieuwerkerk aan de IJssel en Rotterdam, voor Holland Haag:

- Overgordijnstof
- Transparante gordijnstof
- Gordijnen in unikleuren